onsdag 19 februari 2014

Du blir vad du äter?

Nu skall jag våga mig på ett modigt/kaxigt uttalande:

Jag har klarat mig från de två förkylningarna vi har haft här hemma på bara några veckors tid. Varav den senaste troligtvis var influensan..
Jag brukar ALDRIG klara mig i vanliga fall! :o

Så jag kan bara dra slutsatsen att det stämmer som man säger, att man blir vad man äter.
Jag har varit viktväktare i 5 veckor nu och äter massor av frukt och grönsaker - något jag började med så smått redan innan, medan jag körde sockerfritt.. Så sen nyår kan vi säga..
Det har gett tydliga resultat..

Jag hoppas att detta håller i sig! :)
Och passar på att dela med mig av några inspirationsbilder:

Bananpannkaka gjord i tallriken i micron. 



Steker aburgine, zucchini, purjolök, paprika och vitkål.

Blanda ner ris (kokt) i stekpannan och låt det stekas ihop under ett par minuter.
Serveras med en matsked kinesisk soja.



Quornfiléer med sweet chilisås.

På med smulad fetaost..

Serveras med stekta grönsaker.
I originalvarianten skall filén marineras och sen rör man ner smulad fetaost i creme fraiche och lägger ovanpå.
Detta är en mer viktväktarvänlig variant - och supergott!



Kvällsmaten idag bestod av mellanfil, kelloggs special k och bär med 2 tsk socker på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar