tisdag 4 februari 2014

Smått och gott..

Har blivit både glass, choklad o kanellängd det senaste.. men håller mig till mina pp, så skall bli spännande med invägning på fredag!

Muggkaka (1dl havregryn, 1 ägg, 1 banan o kanel. Mixa och häll i lätt oljad mugg. Kör 4 minuter i micron) Serveras här med honungsmelon och hallonkvarg.

Skumbananglass..

Sallad för en elitidrottare. Ägg, keso, skinka och ost blandat med massa grönsaker.

Stekte rester av muggkaka i lite olja o hade på lite salt, ost och oregano..

Quorn, champinjoner o pasta med ruccolamix, tomat o tzatsiki.

Minidonuts fyllda med äpple, jordgubb o kola. (Delade med maken)

Kanellängd. Förstår varför Göran åt 3 (=0 !!) bitar när de var här.

Dagens middag blev även den vegetarisk. Nuggets från Hälsans Kök som är supergoda! Här ihop med klyftpotatis, tomater o tzatsiki.

1 kommentar:

  1. Smakrik, vegetarisk, ekologisk och näringsriktig mat efterfrågas alltmer av hälso- och miljömedvetna konsumenter.
    Green n Lean presenterar den nya generationen vegetarisk (vegan) mat med unika näringsegenskaper och som tillmötesgår de hårdare kraven på ett hälsolivsmedel som passar alla konsumenter - inte bara vegetarianer.
    www.youtube.com/watch?v=MLLfaZvhqKs

    Green n’ Lean vann Garant Ekostjärna 2014 på Ekogalan i Stockholm 30 januari.
    http://news.cision.com/se/axfood/r/garant-ekostjarna-2014-till-green-n-lean,c9528262

    SvaraRadera